2013-06-24
13:27:37

det gör ont det gör ont det gör ont det gör ontdet gör ont det gör ont det gör ont det gör ont

Jag vet inte vad jag jag ska göra, jag har så ont och jag vill inte sälja, om vi it hittar en ponny som jag verkligen kan känna mig säker på och lära mig så skiter jag i hoppningen och att tävla helt och hållet! Jag orkar f*n it, Sky har inte gjort ett enda fel! Hon hoppar som en ängel, det är bara mitt fel! bara mitt.
 
 
 
 
Vänster är mycket värre än vad höger är, (vilket var ganska tur! då klarar jag ju att hålla i mobilen och sitta vid datorn och skriva barnkorsord som jag fick av mormor i onsdags. Måste ha nått att göra hela hela tiden annrars går det it, jag vill bara ta livet av mig.. Det gör ju fortfarande #*"#??&%#%¤? ont.. Det går it att förklara,, en skala 1-10 så var det 12 igår, nu är det en nia konstant. Att jag ens klarar av att sitta framför datorn och skriva allt det här med en hand gör obeskrivligt ont men det är fortfarande INGET jämnfört med igår.)
 
Höger har bara dedär blodiga på armbågen ett sår på handflatan och skrapsår på insidan av armen som inte syns på bilderna. Vänster arm är typ helt uppskrapad, det är bara lite uppskrapat mellan handleden och det stora . Sen sär är det ett sår på armbågen och typ halva armen uppskrapad som inte har plåster på insidan som inte heller syns på bilderna. Också stukade jag handleden, lite blåmärken på benen