2014-08-31
17:07:00

Tävling

Jaa då var det ju det här med uppdateringen igen haha.. Men allt flyter på bra ändå tycker jag, det funkar i skolan och redan nu, efter de få dagar och de lilla som vi har gjort och pratat om så känns det som är det är rätt för mig, det är det jag vill jobba med! :D
 
Igår var det tävling, debut för mig i Msv c1! I början av framridningen känndes det superduper bra, hon lyssnade otroligt bra och var frammåt. När det gick så bra så var jag inte nog på henne och då tappade hon bjudningen också jaa.. haha. Väl på banan så gick det ändå bra, jag var lite osäker och det ända jag ville var att komma ihåg vart jag skulle osv så ibland var jag inte helt tydlig till inessa och det vart lite fel men hon var ändå super! Hon gjorde precis det som jag bad henne att göra även fast jag kanske inte menade det egentligen haha.
Sen i den andra förvända galoppen så var jag så koncentrerad på vart jag skulle och det blev lite tokigt haha och det var riktigt synd för vi tappade massor poäng där och den fövända galoppen har varit den som vi har gjort bäst ifrån oss på träning :/ Men det var bara mitt fel och det gör vi bättre till nästa gång! Väldigt nöjd är jag och Inessa skötte sig super, inte några tokigheter alls varken på marken eller i ridningen :) 
53.83% på första tävlingen hade jag verkligen inte väntat mig, tänkte mig typ 45% och är ganska säker på att mamma var inne på samma banor haha ;)